Bekendmaking, om aan de weg tussen op en afrit van de afslag Heemskerk van de rijksweg A9 en de rotonde Communicatieweg, de naam Assumer Traverse toe te kennen.

Op basis van de verordening straatnaamgeving en nummering (adressen) gemeente Heemskerk 2018 hebben burgemeester en wethouders besloten om aan de weg tussen op en afrit van de afslag Heemskerk van de rijksweg A9 en de rotonde Communicatieweg, de naam Assumer Traverse toe te kennen.

Nadere inlichtingen bij bureau Beheer en onderhoud; telefoonnummer 14 0251

 

Bezwaar

 

Belanghebbenden kunnen binnen zes weken na de bekendmaking van dit besluit bezwaar maken. U stuurt het bezwaarschrift per brief aan burgemeester en wethouders. Met uw DigiD inlogcode kunt u ook bezwaar maken via www.heemskerk.nl. Een bezwaar kan niet per e-mail worden ingediend.

Het bezwaarschrift dient in ieder geval te bevatten:

• Naam en adres van de indiener.

• De datum van verzending.

• Een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht (of een kopie van het besluit meesturen).

• De reden(en) van het bezwaar.

• De handtekening van de indiener.

Tijdens de bezwaarschriftprocedure kunt u, als onverwijlde spoed, gelet op de belangen, dat vereist om een voorlopige voorziening vragen bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Haarlem, Postbus 1621, 2003 BR in Haarlem of digitaal via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht

 

 

Naar boven