Coördinatieregeling ontwerpbesluiten en beeldkwaliteitsplan Paalhoeveweg 2

Burgemeester en wethouders maken bekend dat vanaf 17 mei 2019 een ontwerp-raadsbesluit ter inzage ligt van het plan Paalhoeveweg I, partiële herziening Buitengebied 2012 en een ontwerp-verkeersbesluit. Ook het ontwerp voor het beeldkwaliteitsplan ligt gedurende deze periode ter inzage.

De besluiten worden met toepassing van paragraaf 3.6.1 van de Wet ruimtelijke ordening gecoördineerd. Het plan voorziet in het omzetten van de recreatieve bestemming op het perceel Paalhoeveweg 2 in Kootwijk naar een woonbestemming. Ook de manege komt te vervallen. Naast de bestaande mogelijkheid voor drie woningen worden er 10 nieuwe woningen  toegevoegd. Daarnaast is het de bedoeling om een fysieke afsluiting voor het gemotoriseerd verkeer te realiseren tussen de Nieuw Milligenseweg en de Kerkendelweg door het plaatsen van een paal aan de noordzijde van het plangebied.

Ontwerp partiële herziening

De raad heeft het voornemen om voor het plan een partiële herziening vast te stellen. Het ontwerpplan Paalhoeveweg I, partiële herziening Buitengebied 2012 ligt ter inzage.

Ontwerp verkeersbesluit

Gelijktijdig met het ontwerpplan ligt ook het ontwerp verkeersbesluit en de bijbehorende stukken ter inzage. Dit is mogelijk op grond van de coördinatieregeling als bedoeld in artikel 3.30 van de Wet ruimtelijk ordening.

Terinzagelegging

Het ontwerpplan en het ontwerp verkeersbesluit liggen met ingang van 17 mei tot en met 27 juni 2019 ter inzage bij het servicepunt Bouwen, Wonen en Leefomgeving (Raadhuisplein 2).

U vindt de officiële bekendmaking via https://www.barneveld.nl/over-barneveld/bekendmakingen/.

Daarnaast is het plan in te zien op de landelijke website:

www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0203.1506-0001

De bronbestanden van het plan zijn beschikbaar via:

http://gis.barneveld.nl/plannen/NL.IMRO.0203.1506-/NL.IMRO.0203.1506-0001

(Mochten bovenstaande links niet werken, wilt u het dan melden bij rodigitaal@barneveld.nl)?

Tijdens de vermelde periode kan een ieder, bij voorkeur schriftelijk, een zienswijze over de ontwerpbesluiten naar voren brengen bij de gemeente Barneveld (afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, postbus 63, 3770 AB Barneveld). Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via telefoonnummer (0342) 495 335. U kunt uw zienswijze ook digitaal via de gemeentelijke website naar voren brengen. Daarvoor moet u gebruik maken van DigiD om u te legitimeren. Het formulier treft u aan bij de documenten op de gemeentelijke website.

Voor vragen kunt u contact opnemen met het servicepunt Bouwen, Wonen en Leefomgeving via telefoonnummer (0342) 495 335.

 

Barneveld, 16 mei 2019.

Naar boven