Anterieure overeenkomst inzake project woningbouwlocatie Kerkakkers te Gerwen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nuenen c.a. maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 6.24 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat er een anterieure overeenkomst is gesloten tussen de gemeente Nuenen c.a. enerzijds en A.E.J. van der Heijden anderzijds.

De overeenkomst heeft betrekking op de voorgenomen bouw van 5 vrijstaande vrije sector woningen op twee percelen aan de Kerkakkers te Gerwen. Daarnaast heeft de overeenkomst betrekking op wijziging van de bestemming van het kadastrale perceel gemeente Nuenen, sectie B, nummer 5775, waardoor het feitelijk gebruik in overeenstemming wordt gebracht met de juridische bestemming.

Ter inzage legging

Ter voldoening aan artikel 6.2.12 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) ligt vanaf 17 mei 2019 een zakelijke beschrijving van de inhoud van de anterieure overeenkomst gedurende zes weken voor een ieder ter inzage op het gemeentehuis, Jan van Schijnveltlaan 2, te Nuenen. Binnen genoemde termijn kan tijdens openingstijden kennis worden genomen van de zakelijke beschrijving van de anterieure overeenkomst in het gemeentehuis.

Tegen de gesloten overeenkomst kunnen geen zienswijzen worden ingediend en/ of staat geen beroep tegen open.

Nuenen, 16 mei 2019

Burgemeester en wethouders van Nuenen c.a.

Naar boven