Gemeente Heerlen - verleende omgevingsvergunning uitgebreide procedure: Rectificatie publicatie week 2: het bouwen van 37 studio's en het verbouwen van Sporthuis Diana tot winkel en 2 appartementen aan Pancratiusstraat 48 te Heerlen

Op 11 januari 2019 is in de Staatscourant (nummer 1684) en het Gemeenteblad (nummer 6995) gepubliceerd dat een omgevingsvergunning is verleend voor het bouwen van 37 studio's en het verbouwen van Sporthuis Diana tot winkel en 2 appartementen, Pancratiusstraat 48, 6411 KC Heerlen

Dossiernummer: 5447

IMRO-nummer: NL.IMRO.0917.OV030502W000003

Rectificatie beroep instellen

Abusievelijk is in de publicatie opgenomen dat een beroepschrift binnen zes weken na de dag van bekendmaking van het besluit ingediend moet worden.

De beroepstermijn voor het indienen van een beroepschrift tegen een besluit dat is voorbereid met de uitgebreide procedure vangt, in tegenstelling tot hetgeen in de voorgaande publicatie is opgenomen, aan met ingang van de dag na die waarop het besluit ter inzage is gelegd. Voorafgaande aan de terinzagelegging wordt, middels deze publicatie, mededeling gedaan van het besluit. Binnen zes weken na de dag waarop dit besluit ter inzage is gelegd kan een belanghebbende beroep indienen. De stukken worden met ingang van 18 januari 2019 en gedurende de looptijd van de beroepstermijn ter inzage gelegd in het gemeentehuis. De beroepstermijn van zes weken vangt dus aan op 19 januari 2019.

Het beroepschrift moet worden ondertekend en bevat tenminste uw naam en adres, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep zich richt en een motivering van uw beroep. Het beroep dient geadresseerd te worden aan de Rechtbank Limburg, sector bestuursrecht, Postbus 950, 6040 AZ Roermond.

U kunt ook digitaal een beroepschrift indienen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde internetpagina voor de precieze voorwaarden.

Voor een toelichting van het besluit en de bijbehorende stukken kunt u telefonisch een afspraak maken. Het telefoonnummer is 14 045. Vanuit het buitenland is het nummer +31 45 5 60 50 40.

Naar boven