Gemeente Nissewaard – Verleende omgevingsvergunning uitgebreide procedure, Het bouwen van een woonhuis, Wasastraat 8 te Abbenbroek

Waar

Wasastraat 8 te Abbenbroek.

Omschrijving

Het bouwen van een woonhuis.

Soort procedure

Uitgebreid.

Dossiernummer

20180200.

Datum ontvangst

7 mei 2018.

Datum besluit

8 mei 2019

Tijdens de periode van ter inzage legging van de ontwerpbeschikking is er één zienswijze ingediend. Deze zienswijze heeft niet geleid tot een wijziging van het ontwerpbesluit. Tegen een besluit dat de uitgebreide procedure heeft doorlopen staat beroep open. Binnen zes weken na bekendmaking kan beroep worden aangetekend door degenen die zienswijzen hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit, of door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit. De beschikking treedt in werking na afloop van de beroepstermijn.

 

Het beroepschrift moet worden ingediend bij de Rechtbank Rotterdam, sector bestuursrecht, Postbus 50951, 3007 BM Rotterdam. Tegelijkertijd met het beroep kunnen belanghebbenden een verzoek indienen tot het treffen van een voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Rotterdam.

 

Naar boven