Besluitenlijst college 7 mei 2019 gemeente Oisterwijk

Het college heeft in de vergadering van 7 mei 2019 de volgende besluiten genomen:

 

Voorstel tot het sluiten van een overeenkomst voor het vestigen van het zakelijk recht van opstal voor een drukriool naast de Heukelomseweg

Het college heeft besloten tot het sluiten van een overeenkomst voor het vestigen van een opstalrecht voor een drukriool naast de Heukelomseweg.

 

Beantwoording vragen ex artikel 34 Reglement van orde: contract Asielzoekerscentrum (AZC)

Het college heeft een antwoord vastgesteld op vragen van Fractie VVD d.d. 11 april 2019 inzake het contract AZC.

 

Besluitvormingsproces om te komen tot een bestuursovereenkomst gemeente – COA inzake vestiging asielzoekerscentrum

Het college heeft besloten aan de commissie en raad een raadsinformatiebrief te sturen. In die raadsinformatiebrief staan de gewijzigde stappen die het college neemt om te komen tot een besluit over het verlengen van de aanwezigheid van een asielzoekerscentrum.

 

Aanstellen en aanwijzen toezichthouder rechtmatigheid voor de Wmo 2015

Het college heeft besloten een toezichthouder rechtmatigheid op de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 aan te wijzen en aan te stellen als bezoldigd ambtenaar om deze functie uit te kunnen oefenen van 1 april 2019 tot en met 31 december 2019.

 

Raadsinformatiebrief motie behoefte jongeren

Het college heeft besloten de raadsinformatiebrief motie behoefte jongeren vast te stellen en aan de gemeenteraad toe te zenden.

Bestuurlijke fusie Stichting OPMAAT en Jan Ligthartgroep per 1 januari 2020: uitbrengen advies op Fusie effect rapport (FER)

Het college heeft besloten kennis te nemen van het voornemen van Stichting OPMAAT om te fuseren met de Stichting Jan Ligthartgroep. Het college heeft positief geadviseerd op een fusie effect rapportage.

 

Benoeming lid expertisegroep WWB

Het college heeft besloten de heer Monchen te benoemen tot lid van de expertisegroep WWB.

 

Naar boven