Het concept-Rampbestrijdingsplan (RBP) Imperial Chemical Logistics BV te Son en Breugel

Het Algemeen Bestuur van Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost (VRBZO) maakt bekend, dat in het kader van de uitgebreide openbare voorbereidingsprocedure vanaf 13 mei 2019 gedurende zes weken ter inzage ligt:

 

Het concept-Rampbestrijdingsplan (RBP) Imperial Chemical Logistics BV te Son en Breugel.

 

Het concept-RBP ligt ter inzage in het kantoor van VRBZO, Deken van Somerenstraat 2, 5611 KX Eindhoven. Het concept-RBP kan worden ingezien op afspraak tijdens kantooruren. U kunt daarvoor contact opnemen met mevr. Van Dijk (VRBZO, tel. 040 2203 203). Het concept-RBP ligt ook ter inzage in het gemeentehuis te Son en Breugel, Raadhuisplein 1 te Son en Breugel en kan daar worden ingezien tijdens kantooruren (contactpersoon mevr. M. van Hoof)

Het concept-RBP is digitaal toegankelijk via de internetpagina van Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost: www.vrbzo.nl/rbp-ImperialChemicalLogisticsBV-SonenBreugel/.

 

Belanghebbenden kunnen gedurende de termijn van ter inzage legging hun zienswijze kenbaar maken aan het Algemeen Bestuur van VRBZO. U kunt uw zienswijze (onder vermelding van ‘zienswijze concept- RBP Imperial Chemical Logistics BV) op de volgende wijze indienen:

  • 1.

    Per brief: richten aan mevr. Van Dijk, VRBZO afdeling Crisisbeheersing, Postbus 242, 5600 AE Eindhoven

  • 2.

    Per mail: richten aan crisisbeheersing@vrbzo.nl

  • 3.

    Voor het mondeling kenbaar maken van zienswijzen kan een afspraak worden gemaakt met mevr. Van Dijk, telefoon 040 2203203.

Degene die schriftelijk zijn zienswijze inbrengt kan verzoeken zijn persoonlijke gegevens niet te vermelden.

 

Na de termijn van inzagelegging worden de ingebrachte zienswijzen beoordeeld en wordt een besluit genomen over vaststelling van het RBP. Beroep tegen dit besluit kan alleen worden ingesteld door belanghebbenden die in deze voorbereidingsprocedure tijdig hun zienswijze hebben ingediend, alsmede belanghebbenden die niet verweten kunnen worden geen zienswijze te hebben ingediend.

 

Eindhoven, 13 mei 2019

 

Het Algemeen Bestuur van de Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost,

 

De voorzitter,

  

Dhr. J. Jorritsma

 

 

Naar boven