Verleende omgevingsvergunning en melding Activiteitenbesluit Meijelseweg 21 te Heusden

Omgevingsvergunning beperkte milieutoets

 

Meijelseweg 21 te Heusden

de aanleg van een gesloten bodemenergiesysteem 01-05-2019

 

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht de vergunning verlenen.

 

De aanvraag, de beschikking en de bijbehorende stukken liggen vanaf 9 mei 2019 zes weken ter inzage bij de gemeente Asten. Voor locatie, tijdstippen en dagen waarop u de stukken in kunt zien, verwijzen wij naar de website van de gemeente. Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met de heer H. Roeleven van de Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant, tel. (088) 3690 695.

 

Heeft u direct belang bij dit besluit? Dan kunt u binnen zes weken na de dag van bekendmaking van dit besluit schriftelijk een bezwaarschift hiertegen indienen. Uw gemotiveerde bezwaarschrift kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Asten, t.a.v. team Ruimte, Postbus 290, 5720 AG Asten.

 

In het bezwaarschrift moet u het volgende opnemen: uw naam en adres, de datum, een omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt en de reden(en) van uw bezwaar. U moet het bezwaarschrift ook ondertekenen.

 

De beschikking treedt in werking met ingang van de dag na haar bekendmaking. Het indienen van een bezwaarschrift heeft geen schorsende werking. Het is daarom mogelijk om gelijktijdig met of na het indienen van een bezwaarschrift een voorlopige voorziening te vragen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Oost- Brabant, Postbus 90125, 5200 MA 's-Hertogenbosch. Voorwaarde om een dergelijke voorlopige voorziening te vragen is dat er sprake is van een spoedeisend belang.

 

Naar boven