Vaststellen van de regeling tot wijziging van de Subsidieregeling Aardgasvrij voor wat betreft het verlengen van de looptijd subsidie maatschappelijk vastgoed Subsidieregeling Amsterdam Aardgasvrij

Burgemeester en wethouders van Amsterdam

 

Brengen ter algemene kennis dat zij in hun vergadering van 8 januari 2019 hebben besloten:

 

Vast te stellen de regeling tot wijziging van de Subsidieregeling Aardgasvrij als bedoeld in bijlage 1. Het betreft een verlenging van de beschikbaarheid van subsidie voor maatschappelijk vastgoed tot 1 januari 2020.

 

Bijlage 1

Regeling tot wijziging van de Subsidieregeling Amsterdam Aardgasvrij

Artikel I.  

In artikel 14, tweede lid van de Subsidieregeling Amsterdam Aardgasvrij wordt “31 december 2018” vervangen door “31 december 2019”

Artikel II.  

De artikelsgewijze toelichting van artikel 14 van de Subsidieregeling Amsterdam Aardgasvrij wordt gewijzigd en komt als volgt te luiden:

 

Artikel 14 Inwerkingtreding en einddatum

Tweede lid

De vervaldatum voor het subsidieplafond ten behoeve van maatschappelijk vastgoed, zoals bepaald in het tweede lid, valt samen met die van de dekking die met de volgende besluiten is verleend:

  • 1.

    19 december 2017 door het college over ‘Versnellingspakket 4 Versnellingsmiddelen’

  • 2.

    19 december 2018 door het college over ’Verlenging en bijsturing inzet Versnellingsmiddelen Duurzaamheid’ .

Met het vervallen van het subsidieplafond ten behoeve van maatschappelijk vastgoed op 31 december 2019, vervallen ook alle artikelen of delen van artikelen die zien op maatschappelijk vastgoed. Vanaf dat moment is daarvoor immers geen budget meer beschikbaar.

 

Burgemeester en wethouders voornoemd,

F. Halsema,

burgemeester

P. Teesink,

gemeentesecretaris

Naar boven