Vaststelling wijzigingsplan Oosterzee – Holsteinpad 5

Met ingang van vrijdag 3 mei 2019 ligt gedurende zes weken het vastgestelde wijzigingsplan Oosterzee – Holsteinpad 5 met de bijbehorende stukken ter inzage.

Plangebied

Het plangebied betreft het perceel Holsteinpad 5 in Oosterzee.

Doel

Het wijzigingsplan beoogt een bestemmingswijziging waarbij de huidige agrarische bestemming wordt omgezet in een woonbestemming.

Waar ter inzage

Het wijzigingsplan met bijbehorende stukken kunt u inzien bij:

  • de centrale balie van het gemeentehuis te Joure (Herema State 1)

  • het servicepunt te Balk (Dubbelstraat 1)

  • het servicepunt te Lemmer (Vissersburen 88)

Informatie over dit wijzigingsplan is ook te vinden op de gemeentelijke website www.defryskemarren.nl. Op die site staat een link naar de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl, waar u het wijzigingsplan kunt bekijken. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.1940.BWOOS19HOLSTEINPD5-VA01.

Beroep

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag) door:

  • een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze bij de gemeenteraad naar voren te brengen.

Ook bestaat de mogelijkheid om, naast het instellen van beroep, een verzoek te richten tot de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag) om een voorlopige voorziening te treffen indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist.

Inwerkingtreding

Het wijzigingsplan treedt in werking na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het wijzigingsplan niet eerder in werking dan nadat op dit verzoek is beslist.

Vragen?

Voor meer informatie kunt u op werkdagen contact opnemen met een van de medewerkers van de afdeling veiligheid, vergunningen en handhaving via telefoonnummer 14 05 14.

Joure, 1 mei 2019

Burgemeester en wethouders van De Fryske Marren

Naar boven