Kennisgeving ontwerpbeschikking Wabo, brandveilig gebruiken van een bouwwerk (Peuteropvang, Kinderopvang en Buitenschoolse opvang), Overrijnseveld 3, 3945 GH, Cothen

Kennisgeving ontwerpbeschikking Wabo

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo)

 

Uitgebreide voorbereidingsprocedure

Burgemeester en wethouders van Wijk bij Duurstede maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn vergunning te verlenen:

 

Brandveilig gebruiken van een bouwwerk (Peuteropvang, Kinderopvang en Buitenschoolse opvang), locatie: Overrijnseveld 3, (3945 GH) Cothen.

 

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 17 januari 2019 gedurende 6 weken ter inzage in het gemeentehuis te Wijk bij Duurstede. De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken zijn op afspraak in te zien.

Tijdens de periode van ter inzage legging kunnen schriftelijk zienswijzen worden ingebracht. Zij moeten worden gericht aan ons college en worden verzonden ter attentie van Team Leefomgeving, Postbus 83, 3960 BB Wijk bij Duurstede onder vermelding van het zaaknummer 42819. Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

 

Kenmerk gemeente WbD: 2019-008

 

Naar boven