Bekendmaking bestemmingsplan “Maasbrachterweg 39 te Echt”

NL.IMRO.1711.BP20170907-VG01

 

Het bestemmingsplan voor de locatie Maasbrachterweg 39 te Echt wijzigt de woonbestemming naar een groenbestemming. Dit gebeurd in het verlengde van een gevoerde uitkoopprocedure (woningen onder hoogspanningskabels)

 

De gemeenteraad van Echt-Susteren heeft dit bestemmingsplan in zijn openbare vergadering van 26 april 2018 vastgesteld.

 

Bij de vaststelling zijn geen wijzigingen aangebracht ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan zoals dat met ingang van 10 november 2017 gedurende zes weken ter inzage heeft gelegen.

 

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt met bijbehorende stukken vanaf 11 mei 2018 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis, Nieuwe Markt 55 in Echt en wel op maandag van 9.00 uur tot 20.00 uur, op woensdag van 9.00 uur tot 17.00 uur en op donderdag en vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur. Voorts kan het bestemmingsplan ingezien worden via de gemeentelijke website (www.echt-susteren.nl) en de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen belanghebbenden die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar hebben gemaakt en belanghebbenden die aantonen hiertoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest, tegen het vastgestelde bestemmingsplan beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA ‘s-Gravenhage. Beroepschriften dienen in tweevoud bij de Afdeling Bestuursrechtspraak te worden ingediend (evt. kan dit ook digitaal).

Zij die beroep instellen kunnen gedurende de genoemde termijn ook een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van deze Afdeling.

 

Het besluit van de gemeenteraad treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt gedaan, wordt de inwerkingtreding opgeschort totdat op dat verzoek is beslist.

 

Echt-Susteren, 11 mei 2018

 

Burgemeester en Wethouders van Echt-Susteren,

J.W.M.M.J. Hessels, burgemeester.

G.W.T. van Balkom, secretaris.

 

Naar boven