ARBEIDSVOORWAARDENREGELING GEMEENTE MIDDELBURG: REPARATIE DERDE JAAR WW - 2

 

Burgemeester en wethouders van Middelburg maken bekend dat zij in de vergadering van 9 januari 2018 hebben besloten tot wijziging van de Arbeidsvoorwaardenregeling gemeente Middelburg (110e wijziging).

 

Deze wijziging betreft aanpassing van hoofdstuk 10c van de arbeidsvoorwaardenregeling voor de bij de gemeente werkzame ambtenaren over de reparatie van de versoberingen in opbouw en duur van de WW-uitkering (artikelen 10c:1 en 10c:7 arbeidsvoorwaardenregeling).

 

Het gaat om de volgende wijziging van de Arbeidsvoorwaardenregeling gemeente Middelburg per 1 januari 2018:

 

De artikelen 10c:1 en 10c:7 komen te luiden:

 

Artikel 10c:1 Werkingssfeer reparatie-uitkering

1.    Dit hoofdstuk is van toepassing op de ambtenaar die recht heeft op een uitkering op grond van de Werkloosheidswet of van wie de uitkering op grond van de Werkloosheidswet is geëindigd, maar die op grond van de Werkloosheidswet zoals die gold op 31 december 2015 nog recht op een uitkering zou hebben gehad.

2.    In afwijking van lid 1 van dit artikel, is artikel 10c:7 van toepassing op de ambtenaar in de zin van artikel 1:1 lid 1, onderdeel a.

 

Artikel 10c:7 Premie reparatie-uitkering

1. Het college heft vanaf 1 januari 2018 maandelijks een werknemerspremie op het bruto salaris van de ambtenaar die de AOW-gerechtigde leeftijd nog niet heeft bereikt.

2. De hoogte van de premie is vastgesteld 0,1% van het bruto salaris en de toegekende salaristoelage(n). De hoogte van de premie kan jaarlijks worden bijgesteld.

3. De heffingsgrondslag is gemaximeerd tot het maximum-premieloon bedoeld in artikel 17 van de Wet financiering sociale verzekeringen.

 

 

Middelburg, 17 januari 2018

Burgemeester en wethouders van Middelburg,

De secretaris, de burgemeester,

mr. A. van den Brink mr. H.M. Bergmann

Naar boven