Mandaatregister gemeente Horst aan de Maas gewijzigd betreffende drie processen voor de uitvoering van de Wabo en de Wro

 

Inleiding

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Horst aan de Maas heeft op 24 april 2018 het mandaatregister Horst aan de Maas betreffende drie processen voor de uitvoering van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en de Wet ruimtelijke ordening (Wro) gewijzigd.

 

Beschrijving

De mandaatverlening voor drie processen voor de uitvoering van de Wabo en de Wro door het team Omgeving is gewijzigd. Dit betreft het besluiten op aangevraagde omgevingsvergunningen, het besluiten over wijzigingsplannen en het besluiten over het ter inzage leggen van ontwerpbestemmingsplannen. Deze mandaatverlening is opgenomen in het mandaatregister, behorend bij de Mandaatregeling Horst aan de Maas.

 

Verdere procedure

Deze wijziging van het mandaatregister treedt in werking op de dag na die van de bekendmaking. U kunt het gewijzigde mandaatregister raadplegen via www.overheid.nl (lokale wet- en regelgeving) als bijlage bij de Mandaatregeling Horst aan de Maas.

 

Naar boven