Voorgenomen plaatsingsbesluit ondergrondse container

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij het voornemen hebben om een bestaande ondergrondse container voor huishoudelijk restafval op het binnenterrein achter de woningen met de adressen Bloemendalstraat 61 tot en met 97, aan te wijzen als inzamelvoorziening voor huishoudelijk restafval voor de woningen met de adressen Sjwats Jris 1 tot en met 45 plus Bloemendalstraat 59.

 

Ter inzagelegging en indienen zienswijze

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 18 januari 2018 gedurende 6 weken (tot en met woensdag 28 februari 2018) ter inzage bij de centrale balie van het gemeentehuis te Vaals, Von Clermontplein 15.

 

Gedurende deze termijn kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze tegen dit ontwerpbesluit naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders. Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar postbus 450, 6290 AL Vaals. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt met Cyrille Frijns van de sector Ruimte via telefoonnummer 043-3068553.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen het uiteindelijke besluit kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen het ontwerpbesluit en men belanghebbende is.

 

Naar boven