Ontwerp Waardevolle houtopstandenlijst (Bomenlijst), gemeente Nuenen c.a.

Volgens de ‘Bomenverordening 2017’ van de gemeente Nuenen c.a. is het verboden een ‘Beschermde houtopstand’ te vellen, te doen vellen of te laten vellen. Een Beschermde houtopstand is een houtopstand die vermeld staat op de ‘Waardevolle houtopstandenlijst’ (Bomenlijst). Dit betekent dat het college van burgemeester en wethouders een dergelijke Bomenlijst dient vast te stellen.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nuenen c.a. maken bekend dat met ingang van 4 mei 2018 gedurende zes weken het ontwerp ‘Waardevolle houtopstandenlijst’ (Bomenlijst) ter inzage ligt op het gemeentehuis, Jan van Schijnveltlaan 2 te Nuenen. Het ontwerp is ook digitaal raadpleegbaar via het Gemeenteblad op www.overheid.nl

Gedurende voornoemde termijn van terinzageligging wordt een ieder in de gelegenheid gesteld zijn of haar zienswijze omtrent het ontwerp “Waardevolle houtopstandenlijst” naar voren te brengen. Dit kan schriftelijk door een brief te sturen aan burgemeester en wethouders van Nuenen, postbus 10.000, 5670 GA Nuenen. Voor het mondeling inbrengen van een zienswijze kan telefonisch een afspraak worden gemaakt op telefoonnummer 040-2631631.

 

Nuenen, 3 mei 2018

Burgemeester en wethouders van Nuenen c.a.

Naar boven