Gemeente Brummen – Verleende evenementenvergunning, Kanaalweg 3, te Eerbeek

Status: aanvraag verleend

Datum verzonden: 24 april 2018

Gelegenheid: Koningsdag Eerbeek

Activiteit: dorpsfeest met div. activiteiten in het kader viering verjaardag koning

Datum: 27 april 2018 van 10.00 uur tot 20.00 uur

Locatie: Kanaalweg 3 te Eerbeek

Verkeersmaatregelen: De Kanaalweg, vanaf de kruising van de Kanaalweg met ’t Hungeling tot aan de kruising nabij de muziekkoepel (dus nabij de Korenmolen) wordt op 27 april 2018 tussen 10.00 uur en 20.00 uur of zoveel langer of korter als wenselijk is, afgesloten voor het doorgaande verkeer.

 

Bij de Molenstraat ter hoogte van ’t Hungeling, Kanaalweg ter hoogte van ’t Hungeling en 't Hungeling ter hoogte van splitsing met 't Hungeling bij huisnummer 4 worden afzethekken met bord C01 van bijlage 1 van het reglement verkeersregels en verkeerstekens 1994.

 

Op 't Hungeling van huisnummer 3a tot Kanaalweg huisnummer 8 en de Dr. Gunningstraat van huisnummer 9 tot de Molenstraat wordt aan beide zijden van de weg een parkeerverbod ingesteld en aan Dr. Gunningstraat aan weilandzijde van huisnummer 9 tot de Smeestraat en Molenstraat aan even genummerde zijde van de Derickxkamp tot ’t Hungeling wordt een parkeerverbod aan één zijde van de weg ingesteld.

Zaaknummer: ZK18.03686

 

Inzien aanvraag

De aanvraag en de bijbehorende stukken liggen ter inzage in het gemeentehuis van Brummen. Deze kunnen op afspraak worden ingezien. Zie voor het maken van een afspraak www.brummen.nl.

Deze bekendmaking heeft uitsluitend een informatief karakter. In dit stadium kan geen bezwaarschrift worden ingediend. Dat kan pas nadat er op de aanvraag om omgevingsvergunning is beslist. De beslissing op de aanvraag wordt ook in het gemeenteblad gepubliceerd.

 

Brummen, 25 april 2108

Burgemeester van Brummen

Naar boven