Gemeente Borger-Odoorn, Kern en kader beleidsnotitie kostprijs gemeentelijke gebouwen, huisvestingsnormen en subsidiesystematiek, ter inzage

Op 21december 2006 heeft het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Borger-Odoorn de ‘Kern en kader beleidsnotitie kostprijs gemeentelijke gebouwen, huisvestingsnormen en subsidiesystematiek’ vastgesteld.

Een beleidsnotitie over de kostprijs van gemeentelijke gebouwen, de huisvestingnormen en de subsidiesystematiek van een aantal functies binnen onze gemeente. In deze notitie zijn nog niet alle functies beschreven, maar is gekozen voor de vijf functies die binnen de huidige ontwikkelingen op het gebied van de multifunctionele accommodaties en de Brede School ontwikkeling op korte termijn om een bestuurlijk standpunt vragen. Te weten:

o Peuterspeelzalen

o Dorpshuizen

o Jeugdsozen

o Bibliotheken

o Scholen

Andere functies zullen op termijn op een zelfde wijze worden beschreven.

De notitie is opgebouwd uit 5 onderdelen: 1. Kern en Kader 2. Kostprijs 3. Achtergronden en normen 4. Subsidiesystematiek 5. Vervolgprocedure

De beleidsregel treedt in werking met ingang van de eerste dag na die van de bekendmaking.

De beleidsregel ligt voor een ieder zes weken ter inzage met ingang van de eerste dag na die van de bekendmaking op het gemeentehuis, Hoofdstraat 50 te Exloo. De beleidsregel is in te zien bij het Klantcontactcentrum.

Naar boven