Warmteplan Stationsgebied Nijmegen’, Nijmegen

Burgemeester en Wethouders en de Gemeenteraad van Nijmegen maken bekend dat zij het Warmteplan Stationsgebied Nijmegen hebben vastgesteld. Een Warmteplan is een besluit van de Gemeenteraad om te komen tot een duurzame warmtevoorziening. Nieuwbouw en grootschalige renovatie in het gebied worden op het warmtenet aangesloten. Het Warmteplan biedt ruimte voor de keus voor een andere duurzame warmtevoorziening, mits deze in ieder geval even duurzaam is als het warmtenet.

Het ontwerp Warmteplan Stationsgebied Nijmegen heeft ter inzage gelegen gedurende 6 weken vanaf  25 oktober 2016. Er zijn drie zienswijzen binnengekomen. De zienswijzen zijn verwerkt en de regels van het warmteplan zijn hierop aangepast.

Het Warmteplan Stationsgebied Nijmegen ligt ter inzage met ingang van 18 januari 2018 gedurende 6 weken bij de Stadswinkel Nijmegen. De openingstijden van de Stadswinkel staan vermeld op de internetpagina van de gemeente Nijmegen. 

Beroep en voorlopige voorziening

Belanghebbenden kunnen gedurende de inzage periode een beroepschrift indienen. Geen beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijzen naar voren heeft gebracht over het ontwerp Warmteplan Stationsgebied Nijmegen.

Het besluit wordt van kracht na afloop van de beroepstermijn van 6 weken. Dit geldt niet wanneer u in de beroepstermijn beroep instelt en ook vraagt om een voorlopige voorziening te treffen. Het besluit wordt dan niet van kracht voordat op het verzoek om voorlopige voorziening is beslist. Bij het verzoek om voorlopige voorziening moet u een onderbouwing geven van het spoedeisend belang dat bestaat bij de voorlopige voorziening.

Als u beroep wilt instellen dan moet u het beroepschrift binnen 6 weken na bekendmaking van het besluit richten aan de Rechtbank Gelderland Team bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem of via het digitaal loket op www.loket.rechtspraak.nl.

InformatieVoor specifieke informatie over het warmteplan kunt u contact opnemen via het secretariaat van de afdeling Leefomgevingskwaliteit, telefoonnummer 024 - 329 96 37.

Naar boven