Gemeente Sittard-Geleen - Bekendmaking ontwerpbesluitvergunning Wet op de lijkbezorging, betreffende de bestaande uitvaartfaciliteit, gelegen aan Vouershof 1 te Geleen.

Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen maken bekend dat zij voornemens zijn een vergunning te verlenen ex artikel 53 Wet op de lijkbezorging voor de bestaande uitvaartfaciliteit (bijzonder crematorium) gelegen Vouershof 1 te Geleen aan DELA Uitvaartverzorging N.V. te Eindhoven.

Op basis van artikel 53 van de Wet op de lijkbezorging behoeft het vestigen, uitbreiden of wijzigen van een bijzonder crematorium (een crematorium in werking gehouden door een kerkgenootschap dan wel door een privaatrechtelijke rechtspersoon of een natuurlijk persoon) een vergunning van burgemeester en wethouders.

Stukken ter inzage

Conform artikel 54 van de Wet op de lijkbezorging ligt het ontwerpbesluit met ingang van donderdag 26 april 2018 gedurende dertig dagen voor een ieder ter inzage.

U kunt het ontwerpbesluit in die periode (zonder afspraak) bij de receptie van de Stadswinkel, Markt 1 in Geleen, tijdens openingstijden, inzien. Zie voor de openingstijden onze website www.Sittard-Geleen.nl.

Wilt u reageren?

Tot en met 25 mei 2018 kan een ieder schriftelijk een zienswijze over het ontwerpbesluit schriftelijk indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen, t.a.v. cluster Ruimtelijke projecten en beheer, postbus 18, 6130AA Sittard.

Tevens bestaat de mogelijkheid om mondeling reacties kenbaar te maken. Hiervoor dient u contact op te nemen met de behandelend ambtenaar, de heer M. Nouwen van het cluster Ruimtelijke projecten en beheer , via telefoonnummer 14 046.

Ook voor meer informatie kunt u hier terecht.

Naar boven