Wijzigings- en verlengingsregeling Regeling tijdelijke afwijkingen mandaatbesluiten en regelgeving OGW gemeente Overbetuwe 2017-2018 gemeente Overbetuwe (tweede wijziging)

Burgemeester en wethouders van de gemeente Overbetuwe;

 

gelet op afdeling 10.1.1 van de Algemene wet bestuursrecht, artikelen 103, tweede lid, en 160, eerste lid, aanhef en onder c van de Gemeentewet en de CAR/UWO;

 

gelet op het belang van toekenning van bevoegdheden aan tijdelijke functies in het kader van de uitvoering van de Pilot Opgavegericht werken en het hiertoe benoemen van afwijkingen van bestaande mandaatregelingen en van overige regelingen, beleidsregels en instructies;

 

b e s l u i t e n:

 

vast te stellen de volgende wijziging van de Regeling tijdelijke afwijkingen mandaatbesluiten en regelgeving OGW gemeente Overbetuwe 2017-2018.

 

Artikel I Wijziging regeling

  • A

    Artikel 1 wordt als volgt gewijzigd: onder c. de tekst na ‘de teammanager Beleidsrealisatie’ wordt vervangen door: en de opgaveregisseur met focus op sociaal domein die gedurende de pilot alle personele aangelegenheden gaan verzorgen;

     

  • B

    In artikel 3 wordt lid 2 verwijderd.

     

  • C

    Artikel 4 wordt als volgt gewijzigd: de tekst van het tweede lid wordt vervangen door: Ten aanzien van de HR-manager en de opgaveregisseur heeft de Algemeen directeur de bevoegdheden zoals genoemd in artikel 1.1.1. van het schema behorend bij het Algemeen mandaatbesluit rechtspositie personeel gemeente Overbetuwe.

     

    de tekst van het derde lid wordt vervangen door: In afwijking van artikel 6 van het Algemeen mandaatbesluit rechtspositie personeel vervangen de beide HR managers elkaar bij afwezigheid.

     

  • D

    De tekst van artikel 5 wordt vervangen door:

    In artikel 2, zesde lid, artikel 5 eerste en derde lid, artikel 6, aanhef en artikel 8, eerste lid geldt de instructie eveneens ten aanzien van de HR-manager en de opgaveregisseur.

     

  • E

    Artikel 6 wordt als volgt gewijzigd: De tekst van het eerste lid onder e. wordt als volgt gewijzigd: De zinsnede ‘,teammanager Ontwikkeling (kwartiermaker) of teammanager Projectrealisatie’ wordt verwijderd. De tekst van het tweede lid van artikel 6 wordt vervangen door:

     

    Voor de HR-manager en de opgaveregisseur wordt in de beleidsregels, regelingen en protocollen zoals genoemd in het eerste lid onder de term leidinggevende verstaan/gelezen: de Algemeen directeur.

     

  • F

    Artikel 7 wordt als volgt gewijzigd:

    ‘31 maart 2018’ wordt vervangen door: 30 september 2018

Artikel II Overgangsrecht

Niet van toepassing

Artikel III Inwerkingtreding

Deze regeling treedt in werking op de dag na de datum van bekendmaking en werkt terug tot en met 1 april 2018.

Artikel IV Citeertitel

Deze regeling wordt aangehaald als: Wijzigings-en verlengingsregeling Regeling tijdelijke afwijkingen mandaatbesluiten en regelgeving OGW gemeente Overbetuwe 2017-2018 gemeente Overbetuwe (tweede wijziging).

 

Aldus besloten in de vergadering van 3 april 2018.

Burgemeester en wethouders,

de gemeentesecretaris,

drs. C.W.W. van den Berg.

de burgemeester,

drs. A.S.F. van Asseldonk.

Naar boven