Gemeente Leudal - Definitieve beschikking Besluit hogere grenswaarde

Burgemeester en wethouders van Leudal maken bekend dat zij een besluit hogere grenswaarde ingevolge de Wet geluidhinder hebben verleend voor:

-De nieuwbouw van acht vrije sectorwoningen in het kader van het bestemmingsplan “Kloppeven” te Horn, kadastrale aanduiding HOR, sectie B, nummer 4909 (gedeeltelijk).

De definitieve beschikking wijkt niet af van de ontwerpbeschikking.

Inzagetermijn

De definitieve beschikking ligt samen met de bijbehorende stukken gedurende zes weken ter inzage (zie colofon gemeente-informatie), van donderdag 5 april 2018 t/m woensdag

16 mei 2018.

 Beroep

Gedurende de inzagetermijn kan beroep bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State worden ingesteld door:

-degenen die zienswijzen hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking.

-belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking.

 

Het beroepschrift moet in tweevoud worden gezonden aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

 

De beschikking wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht tenzij voor deze datum beroep is ingesteld en een verzoek om een voorlopige voorziening is gedaan. Het verzoek moet worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. In dat geval wordt de beschikking niet van kracht voordat op het verzoek is beslist. Voor het indienen van een beroepschrift en/of verzoek om voorlopige voorziening zijn griffierechten verschuldigd. Voor meer informatie hierover kunt u bellen naar telefoon 070 - 426 44 26.

Naar boven