Ontwerp wijzigingsplan Lange Heide 30 te Maasbree

Burgemeester en wethouders van Peel en Maas maken bekend dat op grond van de artikelen 3.1 en 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht het ontwerpwijzigingsplan ‘Lange Heide 30 te Maasbree’ ter inzage ligt.

Inhoud ontwerpwijzigingsplan

Het ontwerpwijzigingsplan voorziet in een wijziging van de bedrijfsbestemming naar de bestemming wonen. Daarbij blijft het aantal wooncontigenten gelijk.

Wilt u het ontwerpwijzigingsplan inzien?

Iedereen kan het ontwerpwijzigingsplan en de onderliggende stukken inzien van 11 januari 2018 tot en met 21 februari 2018. Het ontwerpwijzigingsplan is samen met de hierbij behorende stukken digitaal raadpleegbaar via de gemeentelijke website www.peelenmaas.nl. het IDN-nummer van de ontwerp is: NL.IMRO.1894.WZ0018-ON01. Het ontwerpwijzigingsplan is ook digitaal raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl; Een papieren versie van het ontwerpwijzigingsplan met de daarop betrekking hebbende stukken liggen in het Huis van de Gemeente, bij de publieksbalie, tijdens openingstijden ter inzage.

Termijn van inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage van 11 januari 2018 tot en met 21 februari 2018.

Indienen zienswijzen

Tijdens de eerder genoemde termijn van inzage kunnen belanghebbenden een schriftelijke zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Peel en Maas, postbus 7088, 5980 AB Panningen. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze omtrent het ontwerpwijzigingsplan maakt u een afspraak met de behandelend ambtenaar, Paul Cuppen, bereikbaar via 077 306 66 66.

Naar boven