Gemeente Leudal - Ontwerpbeschikking omgevingsvergunning (rectificatie) - het ambtshalve intrekken van de omgevingsvergunning, Dorpsstraat 60, 6082 AR Buggenum

Burgemeester en wethouders van de gemeente Leudal maken bekend, dat met ingang van 22 maart 2018 voor een ieder ter inzage ligt de volgende aanvraag om omgevingsvergunning met de ontwerpbeschikking:

- het ambtshalve intrekken van de omgevingsvergunning op het adres Dorpsstraat 60, 6082 AR Buggenum.

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen tot en met 2 mei 2018 ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis in Heythuysen, gedurende de openingstijden van de receptie.

Zienswijze 

Tijdens de periode van ter inzage legging kan een ieder schriftelijk zienswijzen inbrengen. Deze zienswijzen moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders en worden verzonden aan Gemeente Leudal, Postbus 3008, 6093 ZG Heythuysen. Ook mondeling kunnen zienswijzen worden ingebracht. Hiervoor wordt een hoorzitting georganiseerd na telefonische afspraak.

Wij wijzen u erop dat alleen beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als de indiener ook een zienswijze heeft ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en hij belanghebbende is.

 

Naar boven