Ontwerp wijzigingsplan 'Begrenzing bouwkavels Dukatenlaan'

Burgemeester en wethouders van Roerdalen maken bekend dat het ontwerp-wijzigingsplan ‘Begrenzing bouwkavels Dukatenlaan’ voor een ieder ter inzage ligt.

Inzien of raadplegen

Het ontwerp-wijzigingsplan ligt met bijbehorende stukken vanaf 12 april 2018 voor 6 weken ter inzage bij het Servicepunt Roerdalen. De stukken zijn tevens elektronisch te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl onder de codering: NL.IMRO.1669.WPHKB2018DUKATENLN-OW01

Gebiedsomschrijving

Het plangebied heeft betrekking op twee woningbouwkavels, gelegen aan de Dukatenlaan te Herkenbosch. Het wijzigingsplan heeft als doel de betreffende twee bouwkavels aan de achterzijde een logische begrenzing te geven.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze tegen het ontwerp-bestemmingsplan kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van Roerdalen, Postbus 6099, 6077 ZH Sint Odiliënberg. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze moet u een afspraak maken. Een afspraak dient uiterlijk één week voor het einde van de terinzagelegging te zijn gemaakt. Het is niet mogelijk telefonisch een zienswijze kenbaar te maken.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sjoerd van Eck van het team Ruimtelijke en Economische ontwikkeling, telefoon:(0475) 538 888.

 

Naar boven