Gemeente Leudal - Kennisgeving mededeling Milieueffectrapportage

Burgemeester en Wethouders van Gemeente Leudal maken bekend dat zij op 15 december 2017 in het kader van de Wet milieubeheer en de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een mededeling ontvangen heeft van Maatschap Orbon-Winters, Roorstraat 1 te Heythuysen dat zij voornemens is een omgevingsvergunning aan te vragen waarvoor een milieueffectrapportage verplicht is.

De aan te vragen omgevingsvergunning betreft het (her)ontwikkelen van een pluimveehouderij op de locatie Kempisweg 1a te Kelpen-Oler. Ter voorbereiding van de aanvraag dient een milieueffectrapportage te worden gemaakt. Op het opstellen van de rapportage is de uitgebreide voorbereidingsprocedure van toepassing.

De mededeling inclusief bijbehorende stukken ligt vanaf 4 april tot en met 19 april 2018 ter inzage in het gemeentehuis, Leudalplein 1 te Heythuysen. Kijk op www.leudal.nl voor de openingstijden of bel voor een afspraak.

Tijdens de inzagetermijn kan eenieder schriftelijk een gemotiveerde zienswijze indienen bij het college van Burgemeester en Wethouders. Op telefonische afspraak kan ook mondeling een zienswijze naar voren worden gebracht.

De wettelijk aangewezen adviseurs worden in de gelegenheid gesteld advies uit te brengen. Mede op basis van het advies en eventueel ingekomen zienswijzen zal het advies over de reikwijdte en het detailniveau van het milieueffectrapport worden opgesteld.

 

Naar boven