Besluitenlijst college 27 maart 2018 gemeente Oisterwijk

Het college heeft in de vergadering van 27 maart 2018 de volgende besluiten genomen:

 

Aanstellingsbesluit en aanwijzingsbesluit toezichthouder Wet basisregistraties adressen en gebouwen (Wet Bag)

Het college heeft besloten om een onbezoldigd ambtenaar aan te wijzen als toezichthoudend ambtenaar voor het houden van toezicht op de naleving van de Wet basisregistraties adressen en gebouwen.

 

Voorstel tot het verkopen van grond aan de Kastanjestraat te Oisterwijk

Het college heeft besloten tot het verkopen van grond aan de eigenaars van een woning aan de Kastanjestraat te Oisterwijk.

 

Voorstel tot het verkopen van grond aan de De Dagmaet te Moergestel

Het college heeft besloten tot het verkopen van grond aan de eigenaars van een woning aan De Dagmaet in Moergestel.

 

Lindeplein; aanpassing watertafels

Het college heeft ingestemd met het opstellen van een ontwerp voor de omvorming van de watertafels op het Lindeplein, met als uitgangspunt fonteinbanken, waarbij groen, zitbanken en water samengaan, binnen een totaalvisie op het Lindeplein. Voor de daadwerkelijke aanpassing van de watertafels zal een voorstel in de Perspectiefnota van 2019 worden meegenomen.

 

Antwoordbrief naar aanleiding van Art. 34 vragen gesteld door Partij Gemeente Belangen over verbeteringen aan het wegdek van de Heikant

Het college heeft de antwoordbrief vastgesteld met betrekking tot de Art. 34 vragen van Partij Gemeente Belangen over verbeteringen aan het wegdek van de Heikant .

 

Principeverzoek vernieuwing en uitbreiding Klein Ader

Het college heeft besloten om in principe en onder voorwaarden in te stemmen met de vernieuwing en uitbreiding van vakantiepark Klein Ader aan de Rosepdreef 2 in Oisterwijk.

 

Uitvoeringsprogramma Economische visie

Het college heeft ingestemd met het uitvoeringsprogramma 2018 - 2019 bij de Economische Visie 'Er zit meer in (in) Oisterwijk'. Het college brengt de raad hiervan de op de hoogte met een raadsinformatiebrief.

 

Omgevingsvergunning Vossenhoorn 13

Het college heeft besloten om in te stemmen met de omgevingsvergunning voor het veranderen van een bestaande pluimveehouderij aan de Vossenhoorn 13 in Moergestel.

 

Collectieve verzekering Anw-compensatie

Het college heeft besloten om met ElipsLife een verzekeringsovereenkomst af te sluiten ten behoeve van netto Anw-nabestaandenlijfrente.

 

Naar boven