Aanwijsbesluit ondergrondse restafval container

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij besloten hebben om een bestaande ondergrondse container voor huishoudelijk restafval op het binnenterrein achter de woningen met de adressen Bloemendalstraat 61 tot en met 97, aan te wijzen als inzamelvoorziening voor huishoudelijk restafval voor de woningen met de

Het besluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van vrijdag 30 maart 2018 gedurende 6 weken (tot en met donderdag 10 mei 2018) ter inzage bij de centrale balie van het gemeentehuis te Vaals, Von Clermontplein 15.

 

Beroep

Binnen 6 weken ingaande de dag na bekendmaking van dit besluit bestaat de mogelijkheid om een beroepschrift in te dienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag door:

- belanghebbenden bij de ten opzichte van het ontwerp aanwijsbesluit gewijzigd vastgestelde aanwijsbesluit;

- belanghebbenden die tijdig een zienswijze tegen het ontwerp aanwijsbesluit kenbaar hebben gemaakt;

- belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze tegen het ontwerp aanwijsbesluit kenbaar te maken.

Het beroepschrift dient de volgende informatie te bevatten: naam en adres van de indiener, datum, redenen van het beroepschrift en het besluit waarop het beroepschrift betrekking heeft.

 

Voorlopige voorziening

Het instellen van beroep schorst de inwerkingtreding van het aanwijsbesluit niet. Het aanwijsbesluit treedt in werking de dag na afloop van de beroepstermijn. Om de inwerkingtreding te schorsen dient er een verzoek om voorlopige voorziening bij de Raad van State te worden ingediend. Indien dit verzoek binnen de termijn van zes weken is ingediend, treedt het aanwijsbesluit niet eerder in werking dan nadat op dat verzoek is beslist.

 

Naar boven