Partiele herziening Structuurvisie Vriezenveen-Zuidoost

 

In de vergadering van 13 maart 2018 heeft de gemeenteraad de Partiële herziening Structuurvisie Vriezenveen-Zuidoost vastgesteld.

De herziening van de Structuurvisie Vriezenveen-Zuidoost betreft een wijziging van het beleid voor wat betreft detailhandel in volumineuze goederen. In de structuurvisie is dit aspect volledig uitgesloten. Echter in geval van bijzondere omstandigheden biedt de partiële herziening enige ruimte voor detailhandel in volumineuze goederen. Indien er sprake is van ‘ontmenging’ van bedrijfsactiviteiten kan onder voorwaarden medewerking verleend worden voor deze vorm van detailhandel.

 

Ter inzage legging

Gemeentehuis

Het raadsbesluit en raadsvoorstel liggen vanaf vrijdag 23 maart 2018 gedurende de reguliere openingstijden van het gemeentehuis ter inzage bij de publieksbalie. Als u de stukken buiten de openingstijden wilt inzien kunt u hiervoor een afspraak maken met één van de medewerkers van de Afdeling Dienstverlening (tel. 0546 – 840 840).

Website

Het raadsbesluit en het raadsvoorstel kunt u vanaf vrijdag 23 maart 2018 inzien op de website van de gemeente onder “ter inzage”.

 

Bezwaar en beroep

De vastgestelde Partiële herziening Structuurvisie Vriezenveen-Zuidoost is een beleidsdocument en treedt een dag na de bekendmaking in werking. Tegen het vaststellen van het beleidsdocument is geen bezwaar en beroep mogelijk ingevolge het bepaalde in de Algemene wet bestuursrecht.

 

Naar boven