Ingekomen aanvraag voor een omgevingsvergunning, Thorbeckepark 210 te Nieuwegein

Ontvangen op : 16-03-2018

Thorbeckepark 210, 3437JT Nieuwegein

Omschrijving: het plaatsen van een dakkapel aan de voorzijde en achterzijde, het vervangen van een raam aan de zijgevel door een deur en het plaatsen van een hardhouten trap aan de zijgevel

Kenmerk: 705743

W ilt u een reactie geven?

De gemeente toetst de ingekomen aanvraag nog om te bepalen of zij de aangevraagde omgevingsvergunning verleent of weigert. U kunt al wel een reactie geven. Later in de procedure kan dat ook nog. U kunt in dit Gemeenteblad lezen wanneer de gemeente een besluit over de aanvraag heeft genomen. Vanaf dat moment kunt u bezwaar of beroep aantekenen. In sommige gevallen krijgt u de mogelijkheid om voorafgaande aan het besluit een zienswijze te geven tegen een ontwerpbesluit. Ook dat kunt u dan lezen in dit Gemeenteblad.

Wilt u meer informatie?

U kunt de ingekomen aanvraag opvragen bij het Omgevingsloket. Dat doet u door een verzoek te mailen aan omgevingsloket@nieuwegein.nl. Vermeld in uw mailbericht ook uw telefoonnummer en geef duidelijk aan welke aanvraag u wilt inzien. U krijgt dan via een antwoordmail een digitale versie van de aanvraagstukken aangeboden. Als u een aanvraag bij het Omgevingsloket wilt inzien, kan dat alleen op afspraak. Het loket bevindt zich op de eerste etage van het Stadshuis aan het Stadsplein 1 te Nieuwegein (3431 LZ). U kunt van 08.30 uur tot 17.00 uur via ons Klant Contact Centrum, tel. 14 030, een afspraak maken. 

Naar boven