Ontwerpbesluit op aanvraag het bouwen van een vleesvarkensstal op het perceel Haarweg 37 in Lemelerveld

 

De gemeente Dalfsen heeft op 01 maart 2018 een ontwerpbesluit genomen op de aanvraag met zaaknummer Z/17/569393 voor het bouwen van een vleesvarkensstal op het perceel Haarweg 37 in Lemelerveld. In het ontwerpbesluit wordt de vergunning Toegekend. Het besluit betreft de volgende activiteit(en):

  • Bouw

  • Handelen in strijd met regels RO

  • Milieu (vergunning)

 

Inzage

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen ter inzage op het gemeentehuis. De inzageperiode is 6 weken en start op 07 maart 2018.

 

Procedure

Tijdens deze periode van ter inzagelegging kunt u en andere belanghebbenden schriftelijk zienswijzen indienen. U kunt uw zienswijze richten aan de eenheid Publieksdienstverlening van de gemeente Dalfsen, Postbus 35, 7720 AA DALFSEN. Ook kunt u mondeling uw zienswijze indienen.

Wij willen u erop wijzen dat u alleen beroep tegen de uiteindelijke beschikking kunt indienen wanneer u binnen de genoemde termijn uw zienswijze naar voren heeft gebracht.

 

Voor informatie of vragen kunt u contact opnemen met de gemeente Dalfsen, eenheid Publieksdienstverlening, telefoonnummer 14 0529.

Naar boven