Ontwerpbeschikking Hogere grenswaarde appartementencomplex Camelot Campus te Sittard

Het college van Burgemeester en Wethouders van Sittard-Geleen maken bekend dat de Ontwerpbeschikking Hogere grenswaarde voor het appartementencomplex Camelot Campus te Sittard ter inzage ligt.

Om de realisatie van het appartementencomplex ’Camelot Campus mogelijk te maken heeft het college het voornemen hogere grenswaarden te verlenen van maximaal 60 dB vanwege het verkeerslawaai en 64 dB vanwege spoorweglawaai.

Ter inzage

De ontwerpbeschikking ligt met ingang van 1 maart 2018 tot en met 13 april 2018 voor iedereen ter inzage bij de Stadswinkel, Markt 1 te Geleen.

De Stadswinkel is uitsluitend op afspraak geopend van maandag t/m vrijdag 08.00-18.00 uur en donderdagavond van 18.00-20.00 uur.

Zienswijze

Binnen de termijn van ter inzage legging kan iedereen schriftelijk of mondeling (bij voorkeur schriftelijk) zijn zienswijze naar voren brengen.

U kunt uw schriftelijke zienswijzen richten aan

het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Sittard-Geleen,

Postbus 18,

6130 AA Sittard.

Uw mondelinge zienswijzen kunt u aangeven bij het team Ruimtelijke ontwikkeling. Maak hiervoor een afspraak met dhr. J. van Rooy via het algemeen telefoonnummer van de gemeente 14 046. U mondelinge zienswijze leggen wij vast in een verslag.

Wet- en regelgeving

Bekendmaking gebeurt volgens artikel 3.4. van de Algemene wet bestuursrecht.

Naar boven