Wijziging van het ondermandaatbesluit Omgevingsdienst Flevoland & Gooi en Vechtstreek 2015 (ondermandaat Noordoostpolder)

De directeur van de Omgevingsdienst Flevoland & Gooi en Vechtstreek (OFGV),

 

Gelet op afdeling 10.1.1 van de Algemene wet bestuursrecht en gelet op het mandaatbesluit van  het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Noordoostpolder van 12 februari 2013,

 

Gezien de herinrichting van de organisatie van de OFGV per 1 oktober 2017,

 

Besluit vast te stellen de navolgende wijziging van het ondermandaatbesluit Omgevingsdienst Flevoland & Gooi en Vechtstreek 2015 (ondermandaat Noordoostpolder):

Enig artikel

In artikel 1, eerste lid, en in artikel 2, eerste lid, wordt vervangen “de teamleider Noord, de teamleider Zuid en de teamleider Bodem/Water/Natuur” door: de teamleider Bedrijven en de teamleider Leefomgeving.

 

Lelystad, 22 december 2017

De directeur van de Omgevingsdienst Flevoland & Gooi en Vechtstreek (OFGV)

<[handtekening]>

Toelichting  

Met ingang van 1 oktober 2017 is de organisatiestructuur van de OFGV op onderdelen gewijzigd. De teams Noord en Zuid zijn samengevoegd tot team Bedrijven. Team Bodem/Water/Natuur is gewijzigd in team Leefomgeving. In verband hiermee zijn de door de directeur OFGV opgestelde ondermandaatbesluiten (waaronder het onderhavige) aangepast.

Naar boven