Ontwerpbesluit op aanvraag voor het wijzigen/veranderen van een inrichting (revisie) en bestemming op het perceel Parallelweg 24 in Lemelerveld

 

De gemeente Dalfsen heeft op 13 februari 2018 een ontwerpbesluit genomen op de aanvraag met zaaknummer Z/17/566634 voor voor het wijzigen/veranderen van een inrichting (revisie) en bestemming op het perceel Parallelweg 24 in Lemelerveld. In het ontwerpbesluit wordt de vergunning Toegekend. Het besluit betreft de volgende activiteit(en):

  • Handelen in strijd met regels RO

  • Milieu (vergunning)

 

Inzage

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen ter inzage op het gemeentehuis. De inzageperiode is 6 weken en start op 14 februari 2018.

 

Procedure

Tijdens deze periode van ter inzagelegging kunt u en andere belanghebbenden schriftelijk zienswijzen indienen. U kunt uw zienswijze richten aan de eenheid Publieksdienstverlening van de gemeente Dalfsen, Postbus 35, 7720 AA DALFSEN. Ook kunt u mondeling uw zienswijze indienen.

Wij willen u erop wijzen dat u alleen beroep tegen de uiteindelijke beschikking kunt indienen wanneer u binnen de genoemde termijn uw zienswijze naar voren heeft gebracht.

 

Voor informatie of vragen kunt u contact opnemen met de gemeente Dalfsen, eenheid Publieksdienstverlening, telefoonnummer 14 0529.

Naar boven