Week 7: Aanwijzingsbesluit 'Toezichthouder Drank- en Horecawet'

Bekend wordt gemaakt dat de burgemeester van de gemeente Drimmelen op 7 februari 2018 het aanwijzingsbesluit 'toezichthouder Drank- en Horecawet' heeft vastgesteld.

Bij dit besluit- dat onder andere gebaseerd is op artikel 41 van de Drank- en Horecawet- is als toezichthouder ten behoeve van het toezicht op de bepalingen uit de Drank- en Horecawet in de gemeente Drimmelen aangewezen, de buitengewone opsporingsambtenaar van de Dienstverlening en Ondersteuning, van de gemeente Drimmelen.

Deze opsporingsambtenaar is gecertificeerd conform de Regeling toezichthoudende ambtenaren Drank- en Horecawet. Zij zal toezien dat deze wet alsmede alle op deze wet gebaseerde artikelen in de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) worden nageleefd in de gemeente Drimmelen.

 

Het besluit treedt per 7 februari 2018 in werking en ligt voor iedereen ter inzage op het gemeentehuis gedurende 6 weken na bekendmaking.

 

Belanghebbenden kunnen binnen die termijn van 6 weken gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij de burgemeester: Postbus 19, 4920 AA Made.

Een bezwaarschrift kan de werking van een besluit niet opschorten. Er kan daarom, tegelijk met het indienen van een bezwaarschrift, de voorzieningenrechter worden verzocht om een voorlopige voorziening via de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, team kort geding sector bestuursrecht, postbus 90.006, 4800 PA te Breda.

 

Naar boven