Kennisgeving beschikking

Burgemeester en wethouders van Nuenen hebben van Shell Nederland Verkoopmaatschappij B.V. een aanvraag voor een vergunning ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht ontvangen. De aanvraag betreft het oprichten van een onbemand tankstation, gelegen aan De Huufkes 35 te Nuenen.

Burgemeester en wethouders van Nuenen maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht besluiten, de vergunning voor de aanvraag te verlenen.

De aanvraag, de beschikking en de bijbehorende stukken liggen vanaf 13 februari 2018 tot en met 26 maart 2018 ter inzage.

Beroep

Belanghebbenden die het niet eens zijn met dit besluit kunnen binnen zes weken beroep instellen bij de Rechtbank Oost-Brabant, sector bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch (artikel 8:1 van de Algemene wet bestuursrecht). De beroepstermijn begint te lopen op de dag na de bekendmaking van dit besluit. U moet een kopie van deze beslissing op bezwaar met uw beroepschrift meezenden naar de rechtbank. Het toezenden van alle op de zaak betrekking hebbende stukken is niet nodig. Deze stukken zal de rechtbank bij ons college opvragen.

Voorlopige voorziening

Bovenstaand besluit treedt in werking, ook al wordt een beroepschrift ingediend. Het is daarom mogelijk om gelijktijdig met of na het indienen van een beroepschrift een zogenaamde “voorlopige voorziening” te vragen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Oost-Brabant, sector Bestuursrecht, Postbus 90125,5200 MA ’s-Hertogenbosch.

Een voorlopige voorziening is het nemen van een tijdelijke maatregel, bijvoorbeeld het schorsen van het besluit gedurende de tijd die nodig is om het beroep te behandelen. Voorwaarde om een voorlopige voorziening toe te kennen, is dat sprake is van een spoedeisend belang.

Voor zowel het instellen van beroep als het vragen van een voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

De aanvraag, de beschikking en de bijbehorende stukken zijn in te zien na afspraak bij de gemeente Nuenen, Jan van Schijnveltlaan 2 te Nuenen. De openingstijden zijn: elke werkdag van 8.30 uur tot 12.30 uur en op woensdagmiddag van 14.30 tot 18.00 uur.

Voor vragen en of opmerkingen over de ter inzage liggende stukken kunt u contact opnemen met de heer A. Vodegel van de Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant, tel. (088) 369 0328.

Aan deze procedure is het kenmerk met nr. HZ_WABO-2017-1789 gekoppeld. U dient bij correspondentie dit kenmerk te vermelden.

 

 

Naar boven