Verleende omgevingsvergunning met reguliere procedure, Nieuwe Rijksweg 148 te Lexmond

Burgemeester en wethouders van gemeente Zederik maken bekend dat zij de volgende omgevingsvergunning hebben verleend:

Op 20 december 2018 is een omgevingsvergunning met reguliere procedure verzonden voor het bouwen van een bedrijfshal ter vervanging van een te slopen loods op het adres Nieuwe Rijksweg 148, 4128BP Lexmond. Deze vergunning is geregistreerd onder nummer OV-2018-0148.

Als u het niet eens bent met dit besluit kunt u binnen zes weken bezwaar maken. De termijn van zes weken start een dag na de verzenddatum van deze brief. U kunt het bezwaarschrift opsturen naar het bestuursorgaan door of namens welk dit besluit is genomen. U kunt het bezwaarschrift sturen naar het adres Postbus 11, 4140 AA Leerdam. Aan het indienen van het bezwaarschrift zijn geen kosten verbonden.

In het bezwaarschrift moet u de volgende gegevens vermelden: uw naam en adres en eventueel uw e-mailadres, de datum, een omschrijving van het besluit waar u het niet mee eens bent, zo mogelijk een kopie van dit besluit en de redenen waarom u een bezwaar indient. U sluit uw bezwaarschrift af met uw handtekening.

Als sprake is van een spoedeisend belang dan kunt u verzoeken om een voorlopige voorziening. Indien het bezwaarschrift betrekking heeft op de gemeente Vianen kunt u terecht bij de rechtbank Midden-Nederland, afdeling bestuursrecht, o.v.v. voorlopige voorzieningen, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht. Voor de gemeenten Leerdam en Zederik kunt u tot en met 31 december 2018 terecht bij de rechtbank Rotterdam, afdeling bestuursrecht, o.v.v. voorlopige voorzieningen, Postbus 50950, 3007 BL Rotterdam. Vanaf 1 januari 2019 is de rechtbank Midden-Nederland ook bevoegd voor de dan oude gemeenten Leerdam en Zederik.

U kunt ook digitaal om een voorlopige voorziening verzoeken via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Aan het indienen van een verzoekschrift zijn kosten verbonden (griffierechten). Voor de hoogte van deze griffierechten kunt u contact opnemen met de griffie van de afdeling bestuursrecht van de rechtbank.

 

 

Naar boven