Ontwerpbesluit op aanvraag omgevingsvergunning Peelstraat 86 te Beringe

De gemeente Peel en Maas is voornemens om een besluit te nemen op de aanvraag omgevingsvergunning voor het verlengen van een loods, uitbreiding dieren en activiteit natuur op de locatie Peelstraat 86 te Beringe. De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer 1280357. De vergunning zal worden verleend. Het besluit betreft de volgende onderdelen:

  • Bouw

  • Gebiedsbescherming

  • Milieu (omgevingsvergunning beperkte milieutoets)

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen vanaf 20 december 2018 gedurende zes weken ter inzage in het Huis van de Gemeente, Wilhelminaplein 1 in Panningen.

 

Bent u het niet eens met dit besluit?

Dan kunt u gedurende de inzagetermijn schriftelijk of mondeling een zienswijzen bij ons indienen. In dat geval adviseren wij u om eerst telefonisch contact met ons op te nemen. We nemen dan samen met u het ontwerpbesluit door. De termijn voor het indienen van een zienswijze start op 20 december 2018 en bedraagt 6 weken.

U kunt alleen beroep tegen de uiteindelijke beschikking indienen als u belangehebbende bent en binnen de zienswijzetermijn een zienswijze heeft ingebracht tegen de ontwerpbeschikking.

 

Meer informatie?

Voor meer informatie over dit besluit kunt u contact opnemen met de medewerkers Front-Office van team Vergunningen, Toezicht en Handhaving. E-mailadres: info@peelenmaas.nl of telefoonnummer: 077-306 66 66.

Naar boven