Kennisgeving ontwerpbeschikking

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij voornemens zijn een vergunning ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht te verlenen aan:

- Kerkhoff's Autoservice Nuenen B.V., Berg 64 te Nuenen, zaaknummer HZ_WABO-2017-5343.

Het betreft een omgevingsvergunning voor de activiteit milieu, voor het veranderen van de inrichting voor het onbemand afleveren van motorbrandstoffen aan het wegverkeer.

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen vanaf 9 februari 2018 tot en met 22 maart 2018 ter inzage. Een ieder kan tot en met 22 maart 2018 ten aanzien van de ontwerpbeschikking schriftelijk of mondeling zienswijzen inbrengen bij de Omgevingsdienst Zuidoost Brabant, Postbus 8035, 5601 KA Eindhoven.

Voor het mondeling inbrengen van zienswijzen bestaat binnen deze periode de mogelijkheid tot het houden van een hoorzitting. Een verzoek daartoe dient binnen drie weken na begindatum van de terinzage legging bij de Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant te worden ingediend.

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken zijn in te zien na afspraak bij de gemeente Nuenen, Jan van Schijnveltlaan 2 te Nuenen. De openingstijden zijn: elke werkdag van 8.30 uur tot 12.30 uur en op woensdagmiddag van 14.30 tot 18.00 uur.

Voor vragen en of opmerkingen over de ter inzage liggende stukken kunt u contact opnemen met mevrouw C. Barendsen van de Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant, tel. (088) 369 0697.

Alleen belanghebbenden die tijdig zienswijzen hebben ingebracht, kunnen – indien gewenst - later beroep instellen tegen de definitieve beschikking.

Aan deze procedure is het kenmerk met nr. HZ_WABO-2017-5343 gekoppeld. U dient bij correspondentie dit kenmerk te vermelden.

Naar boven