Ingekomen omgevingsvergunning voor activiteiten met mogelijke grensoverschrijdende milieueffecten van Syntra-Limburg vzw, Hoekstraat 70 te 3910 Neerpelt

ln het kader van uitwisseling van informatie over projecten met mogelijke gewest- of landsgrensoverschrijdende effecten voor mens en milieu, wordt u in kennis gesteld van volgende aanvraag:

Aanvraag van Syntra-Limburg vzw, Hoekstraat 70 te 3910 Neerpelt (inrichtingsnummer 20180911-0029), voor het verkrijgen van een omgevingsvergunning voor het project KWO-installatie op het kadastraal perceel Afdeling 1, sectie B, perceelnummer 941/R, ter plaatse Hoekstraat 70.

Tijdens de periode van het openbaar onderzoek kan eenieder de aanvraag, met bijlagen, op het gemeentebestuur van Neerpelt inkijken en kunnen eventuele bezwaren bij dit gemeentebestuur worden ingediend, hetzij schriftelijk, hetzij mondeling.

Het openbaar onderzoek loopt gedurende een periode van 30 kalenderdagen die aanvangt op een door de burgemeester vast te stellen datum (binnen een termijn van tien kalenderdagen te rekenen vanaf 3 december 2018).

Na sluiting van het openbaar onderzoek zullen de stukken van het openbaar onderzoek, samen met eventueel ingediende bezwaren, worden gestuurd naar het provinciebestuur van Limburg.

De Provinciale Omgevingsvergunningscommissie in deze provincie zal de eventueel ingediende bezwaren en uitgebrachte adviezen beoordelen en een gecoördineerd advies uitbrengen voor de deputatie, die uiteindelijk over de vergunningsaanvraag moet beslissen en dit binnen een termijn van 120 dagen te rekenen vanaf 3 december 2018.

Naar boven