Gemeente Heerlen – Bekendmaking Ontheffing geluidhinder Bouwbesluit 2012 – werkzaamheden De Koumen 88 Hoensbroek

 

Burgemeester en wethouders van Heerlen heeft op 7 december 2018 op grond van artikel 8.3 lid 3 van het Bouwbesluit 2012 aan ontheffing verleend van het gestelde in artikel 8.3 lid 1 van het Bouwbesluit 2012 voor bouwwerkzaamheden in het pand aan De Koumen 88 Hoensbroek. De ontheffing is op 7 december 2018 verzonden.

Deze ontheffing is, vanwege een gewijzigde planning, een aangepaste versie van de ontheffing van 30 november 2018.

Deze ontheffing geldt voor de bouwwerkzaamheden die buiten de gestelde werktijden van het Bouwbesluit plaatsvinden. Het betreft:

- het vlinderen van de nieuw te storten betonvloer in één aaneengesloten avond en nacht in de week van 10 december 2018. De werkzaamheden worden inpandig uitgevoerd tussen 19:00 uur en 07:00 uur.

 

De ontheffing is voor voornoemde werkzaamheden en onder voorwaarden verleend om ontoelaatbare hinder voor de omgeving te voorkomen.

 

Bezwaar en voorlopige voorziening

U kunt bezwaar aantekenen tegen deze ontheffing. Een bezwaarschrift moet binnen zes weken na de dag van bekendmaking van deze ontheffing aan de aanvrager ingediend zijn.

 

Het bezwaarschrift moet u ondertekenen en bevat tenminste: uw naam en adres, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar zich richt en een motivering van uw bezwaar.

 

Het bezwaar stuurt u naar:

College van burgemeester en wethouders

Postbus 1

6400 AA Heerlen

 

Het indienen van een bezwaarschrift heeft geen schorsende werking. Bij onverwijlde spoed kunnen belanghebbenden, die een bezwaarschrift hebben ingediend, tevens een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening doen. Een verzoekschrift moet worden toegezonden aan de voorzieningenrechter van de Rechtbank Limburg, sector Bestuursrecht, Postbus 950, 6040 AZ Roermond. Voor het indienen van een verzoekschrift zijn griffierechten verschuldigd.

 

Voor het inzien van de stukken kunt u telefonisch een afspraak maken, bel 14 045. Vanuit het buitenland is het telefoonnummer +31 (0)45 560 5040.

 

Naar boven