Gemeente Heerlen - Wet Bodembescherming, Beschikking instemmen met deelsaneringsplan John F. kennedylaan 123 te Heerlen

BEKENDMAKING

 

SANERINGSREGELING WET BODEMBESCHERMING

 

Burgemeester en Wethouders van Heerlen maken op grond van artikel 28, lid 7 van de Wet bodembescherming bekend dat op 20 november 2018 (ingeboekt onder zaaknummer Z-14061696 / HL091700527) een melding is ontvangen met betrekking tot de voorgenomen deelsanering op de locatie plaatselijk aangeduid John. F. Kennedylaan 123 te Heerlen, kadastraal bekend gemeente Heerlen, sectie H, nummer 912 (gedeeltelijk).

De melding is ingediend door Laman Trip Consultancy B.V., Zandberglaan 23, 4818 GH Breda, hiervoor gemachtigd door OK Oliecentrale te Breda. Voor deze locatie is op 5 september 2017 vastgesteld dat sprake is van een geval van ernstige bodemverontreiniging die niet met spoed hoeft te worden gesaneerd.

Bij besluit van 7 december 2018 (met kenmerk Z-14061696) is door Burgemeester en Wethouders van Heerlen ingestemd met het deelsaneringsplan.

Terinzagelegging

De stukken liggen van 10 december 2018 tot en met 21 januari 2019 ter inzage bij de infobalie in de publiekshal van het Stadhuis, Geleenstraat 27 te Heerlen van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 16.00 uur en op woensdag en donderdag van 16.00 tot 20.00 uur.

Tegen vergoeding van de kosten wordt een afschrift van de ter inzage gelegde stukken verstrekt.

Indienen bezwaar

Conform artikel 6:7 van de Algemene wet bestuursrecht, is het mogelijk om tot 22 januari 2019bezwaar in te dienen.

Op grond van het bepaalde in de Algemene wet bestuursrecht kan bezwaar worden ingesteld op het voornoemde besluit bij Burgemeester en Wethouders van gemeente Heerlen.

Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en moet tenminste bevatten:

a. de naam en het adres van de indiener;

b. de dagtekening;

c. een omschrijving van de het besluit waartegen het bezwaar is gericht;

d. de gronden van het bezwaar.

U moet uw bezwaarschrift richten aan: Burgemeester en Wethouders van gemeente Heerlen, afdeling REO, Postbus 1, 6400 AA Heerlen, met vermelding van kenmerk Z-14061696.

Het indienen van een bezwaar heeft geen schorsende werking. Om die reden kan degene die bezwaar maakt, op grond van artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht, verzoeken om een voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het verzoek dient aan de Voorzitter van voornoemde Afdeling te worden gedaan, met ten minste een vermelding van de naam en het adres van de indiener, de dagtekening van het beroep, een vermelding van het bestuursorgaan dat het besluit heeft genomen en de datum en kenmerk van het besluit. Het besluit wordt niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist.

Tevens bestaat de mogelijkheid om digitaal een verzoek om voorlopige voorziening in de dienen via https://digitaalloket.raadvanstate.nl. Hiervoor is een elektronische handtekening (DigiD) nodig. Op de genoemde site van de Raad van State staan de exacte voorwaarden vermeld.

 

Naar boven