Ontwerpbestemmingsplan Fort Everdingen

Het college van burgemeester en wethouders van Vianen maakt ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het ontwerp bestemmingsplan Fort Everdingen gedurende zes weken, met ingang van 7 december 2018 tot en met 17 januari 2019 ter inzage ligt.

Fort Everdingen ligt op de grens van de gemeenten Vianen en Culemborg. De ontwerpbestemmingsplannen liggen voor beide gemeenten gelijktijdig ter inzage.

De documenten zijn op papier in te zien bij de balie en digitaal via de publiekscomputer in de centrale hal. De ter inzage liggende stukken kunnen eveneens worden geraadpleegd via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het digitale identificatienummer van het ontwerpbestemmingsplan is NL.IMRO.0620.bp0031-ON01.

Gedurende de inzagetermijn kan iedereen mondeling of bij voorkeur schriftelijk zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Uw schriftelijke zienswijze moet u voorzien van uw naam, adres, handtekening en datum. Ook geeft u aan op welk plan uw zienswijze betrekking heeft en de reden(en) van de zienswijze.

Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingediend bij de gemeenteraad Vianen, Postbus 46, 4130 EA VIANEN. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen dient een afspraak te worden gemaakt met het team Ruimtelijke Ordening, telefoonnummer 088 599 7000. Zienswijzen indienen per e-mail is niet mogelijk.

Naar boven