ontwerpbesluit omgevingsvergunning, vrij graven en dieper leggen van een brandstofleiding, Oude Akerweg ongenummerd, Vaals

Het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Vaals maken bekend dat de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed voornemens is de navolgende omgevingsvergunning (archeologie) te verlenen:

 

  • -

    Perceel Oude Akerweg ongenummerd, kadastraal bekend gemeente Vaals, sectie F, nummer 912 (Rijksmonumentnummer 47153)

    Het vrij graven en dieper leggen van een brandstofleiding  

     

Ter inzage

De aanvraag, het ontwerpbesluit omgevingsvergunning en de overige bijbehorende stukken liggen vanaf vrijdag 7 december 2018 voor een periode van zes weken voor een ieder ter inzage in bij de centrale balie in het gemeentehuis van Vaals. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.00 – 16.00 uur.

 

Zienswijze

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunt u een zienswijze over het ontwerpbesluit indienen (Algemene wet Bestuursrecht).

 

U stuurt uw schriftelijke zienswijze naar het College van Burgemeester en Wethouders, postbus 450, 6290 AL Vaals. Het is ook mogelijk om mondeling een zienswijze te geven. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u telefonisch een afspraak maken met de sector Ruimte, cluster VROM, via tel. 043-3068568. In de zienswijze moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbesluit de zienswijze betrekking heeft. Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke omgevingsvergunning kan worden ingesteld door belanghebbenden, die tijdig een zienswijze naar voren hebben gebracht en door belanghebbenden, aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij tegen het ontwerpbesluit geen zienswijzen naar voren hebben gebracht.

Na afloop van de zienswijzeperiode sturen wij uw zienswijze door aan de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed. De ingekomen zienswijzen worden betrokken bij de besluitvorming.

Naar boven