Maatwerkvoorschriften Rhenus Cantract Logistics, Ekkersrijt 2060a

Burgemeester en wethouders, gelet op artikel 1.9 van het Activiteitenbesluit milieubeheer, maken bekend dat maatwerkvoorschriften zijn vastgesteld en gelet op artikel 1.8 van het Activiteitenbesluit juncto artikel 8.40a van de Wet milieubeheer dat een besluit van gelijkwaardigheid van andere maatregelen is genomen ten aanzien van:

 

Rhenus Contract Logistics B.V., Ekkersrijt 2060a te Son en Breugel, het betreft een opslag- en distributiebedrijf.

 

De maatwerkvoorschriften gaat over een nadere invulling of aanvulling van de voorschriften van het Activiteitenbesluit milieubeheer in het belang van de bescherming van het milieu en hebben betrekking op de opslag van gevaarlijke stoffen.

 

De beschikking waarbij de maatwerkvoorschriften zijn vastgesteld en de bijbehorende stukken liggen op afspraak ter inzage bij de afdeling Dienstverlening. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de heer H. Verhoeven, 088-3690278.

 

Als u het niet eens bent met dit besluit en u door dit besluit rechtstreeks in uw belang wordt getroffen, kunt u een gemotiveerd bezwaarschrift hiertegen indienen. Dit kan tot 6 weken na de dag van bekendmaking van het besluit.

Uw gemotiveerde bezwaarschrift dient u te richten aan het college van burgemeester en wethouders van Son en Breugel, postbus 8, 5690 AA Son en Breugel.

Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en moet ten minste het volgende bevatten: • naam en adres indiener; • dagtekening; • een omschrijving van de verklaring waartegen het bezwaar is gericht; • de grond van het bezwaar.

 

Heeft u een spoedeisend belang? Het bezwaarschrift houdt het in werking treden van de beschikking niet tegen. U kunt naast het bezwaarschrift de voorzieningenrechter vragen om een voorlopige voorziening te treffen. Dit verzoek dient u te richten aan de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Het verzoek dient vergezeld te gaan met een afschrift van het bezwaarschrift. De beschikking treedt niet in werking voordat op het verzoek om voorlopige voorziening is beslist.

 

Naar boven