Gemeente Sittard-Geleen – Bijzondere toestemming laden en lossen consumentenvuurwerk, dossiernummer WVGS18.015, Rijksweg Noord 161, 6136 AA Sittard

 

De burgemeester van de gemeente Sittard-Geleen maakt bekend dat bijzondere toestemming ingevolge de Regeling vervoer over land van gevaarlijke stoffen (VLG) juncto de Europese overeenkomst voor het internationale vervoer van gevaarlijke goederen over de weg (ADR) is verleend voor het laden en lossen van consumentenvuurwerk in de periode van 29 november 2018 tot en met 31 januari 2019.

 

Voor: het laden en lossen van consumentenvuurwerk in de periode van 29 november 2018 tot en met 31 januari 2019 op of nabij het perceel Rijksweg Noord 161, 6136 AA Sittard, ten behoeve van Stienen Tweewielers

Naam inrichting: Stienen Tweewielers

Locatie: Rijksweg Noord 161, 6136 AA Sittard

Verzenddatum besluit: 29 november 2018

Dossiernummer: WVGS18.015

 

Voor het inzien van de stukken kunt u een afspraak maken met de balie Vergunningen via telefoonnummer 14 046.

 

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbende binnen zes weken na verzending van het besluit aan de (gemachtigde van de) aanvrager daartegen bezwaar maken. Een bezwaarschrift moet zijn ondertekend en ten minste bevatten de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht en de gronden van het bezwaar. Als een bezwaarschrift per post wordt ingediend, moet dit gebeuren door toezending aan de burgemeester van Sittard-Geleen, Postbus 18, 6130 AA Sittard. Een bezwaarschrift kan ook digitaal worden ingediend via www.sittard-geleen.nl. Hiervoor is een elektronische handtekening (DigiD) vereist. Verder is het mogelijk een bezwaarschrift persoonlijk af te geven in het gemeentehuis Geleen.

 

Wilt u meer informatie over wat men kan doen als men het niet eens is met een beslissing van de gemeente? Lees dan de brochure ‘Bezwaar en beroep tegen een beslissing van de overheid’. Daarin staat óf en hoe men bezwaar kan maken of beroep kan instellen tegen een gemeentelijke beslissing. De brochure is te verkrijgen via www.rijksoverheid.nl.

 

 

Naar boven