Voornemen ambtshalve opneming adresgegevens 28 november 2018

Het college van burgemeester en wethouders van Giessenlanden maakt bekend, dat zij het voornemen heeft om de bijhouding van de persoonslijst van onderstaande persoon/personen ambtshalve op te schorten met de aanduiding ‘Land Onbekend’ omdat uit een ingesteld onderzoek tot zover geen uitsluitsel is verkregen omtrent de verblijfplaats van:

De Vriese, Peter Leon, geboren op 16 augustus 1969 te Sint-Amandsberg België

De wetgever heeft bepaald dat elke inwoner verplicht is binnen 5 dagen na verhuizing daarvan aangifte te doen bij de gemeente waar hij/zij gaat wonen.

Een eventuele ambtshalve wijziging kan grote persoonlijke en/of financiële gevolgen hebben voor de betrokkene(n). Wij verzoeken daarom een ieder, die op de hoogte is van het huidige adres van bovengenoemde personen, de medewerkers van afdeling Dienstverlening hiervan op de hoogte te stellen.

Zienswijze

Mocht betrokkene persoon/personen het niet eens zijn met het voornemen dan kan hij/zij op grond van de Algemene wet bestuursrecht binnen twee weken na datum van aan betrokkene(n) verzonden brief, de zienswijze schriftelijk indienen bij het College van burgemeester en wethouders, Postbus 1, 4223 ZG, Hoornaar en eventueel mondeling toelichten. Wanneer de zienswijze niet of niet tijdig ingediend wordt, ontvangt u na afloop van deze termijn een voor beroep vatbare beslissing.

 

Naar boven