Verleende vergunning, innemen van een standplaats, 12 december en 13 december 2018 van 09.30 - 18.00 uur, parkeerterrein ‘t Spil, Monnickendam

Op 28 november 2018 hebben burgemeester en wethouders besloten om op grond van artikel 5:18 van de Algemene Plaatselijke Verordening Waterland 2010 een standplaatsvergunning te verlenen aan ROSCOM Promotie B.V. voor:

 

  • het innemen van een standplaats met een promotiebus van Delta, om mensen te informeren over aansluiten op het glasvezelnetwerk, op woensdag 12 december en 13 december 2018 van 09.30 - 18.00 uur op parkeerterrein ‘t Spil in Monnickendam.

 

Verzonden op: 28 november 2018

  

Heeft u bezwaar?

Bent u het niet eens met deze beslissing? Dan kunt u een bezwaarschrift sturen aan het college van burgemeester en wethouders. Dit geldt ook voor andere belanghebbenden die het niet eens zijn met dit besluit. Het adres is:

Burgemeester en wethouders van Waterland, Postbus 1000, 1140 BA MONNICKENDAM.

 

Zorgt u ervoor dat u het bezwaarschrift indient binnen zes weken na de dag waarop dit besluit is verzonden. Schrijf in uw bezwaarschrift ten minste:

  • 1.

    uw naam, adres en handtekening;

  • 2.

    een omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar tegen maakt;

  • 3.

    de reden waarom u bezwaar maakt.

 

Wilt u een voorlopige voorziening treffen of de beschikking schorsen? Dit kunt u vragen aan de voorzieningenrechter van de rechtbank Noord-Holland. Het adres is:

Rechtbank Noord-Holland, Postbus 1621, 2003 BR HAARLEM

Na ontvangst van het verzoekschrift geeft de rechtbank informatie over de heffing van griffierecht.

 

Digitaal indienen? Dit kan met een DigiD inlogcode. Bij een bezwaarschrift via het digitale loket op www.waterland.nl Bij een voorlopige voorziening via www.rechtspraak.nl/Burgers/.

Naar boven