Gemeenteblad van 's-Gravenhage

Datum publicatieOrganisatieJaargang en nummerRubriek
's-GravenhageGemeenteblad 2018, 253990Beschikkingen | afhandelingOmgevingsvergunning - Verlengen behandeltermijn regulier, Kaapstraat in de middelnaald op de hoek ter hoogte van het perceel Viljoenstraat 4 te Den Haag

Algemene informatie

Het kappen van 1 Aescukus hippocastanum Bauwmannii (stamomtrek 265cm), staande in de Kaapstraat in de middelnaald op de hoek ter hoogte van het perceel Viljoenstraat 4 alsmede het herplanten van 1 kastanje (stamdiameter 30-35cm)

 

Ons kenmerk: 201819191

Categorie:

  • -

    Kappen

Stadsdeel:

  • -

    Centrum

Locatie(s)

Kaapstraat in de middelnaald op de hoek ter hoogte van het perceel Viljoenstraat 4

Datum bekendmaking besluit:

26 november 2018

Ter informatie

Deze mededeling is ter informatie. Er geldt geen formele procedure om stukken in te zien, om in te spreken, of om een zienswijze, bezwaar of beroep in te dienen en om een voorlopige voorziening te vragen.

Locatie van de getoonde markers op de kaart

De activiteit vindt plaats binnen het door markers omgeven gebied. Deze kan afwijken van de feitelijke locatie waar de betreffende activiteit plaatsvindt. De werkelijke locatie is in het achterliggende dossier beschreven en beschikbaar.

Meer informatie?

Algemene informatie over de bekendmakingen van de gemeente Den Haag vindt u op www.denhaag.nl/bekendmakingen. U kunt ook contact met ons opnemen via telefoonnummer 14070.