Ontwerp-wegenlegger gemeente Echt Susteren

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij een nieuwe ontwerp-wegenlegger hebben opgemaakt. De huidige wegenlegger is niet meer actueel. In de ontwerp-wegenlegger staat een overzicht van alle wegen buiten de bebouwde kom.

Bij de ontwerp-wegenlegger behoort een overzichtslijst, waarin vermeld staat welke wegen openbaar zijn, de lengte en breedte van de wegen, evenals de verhardingssoort, de eigenaar en de onderhoudsplichtige.

 

Inzien

De ontwerp-wegenlegger ligt voor een ieder ter inzage van donderdag 22 november 2018 tot en met woensdag 2 januari 2019.

De stukken kunnen gedurende deze termijn worden ingezien tijdens de openingstijden van het gemeentehuis, Nieuwe Markt 55 te Echt. (Maandag van 9.00 uur tot 20.00 uur, woensdag van 9.00 uur tot 17.00 uur en donderdag en vrijdag van 9.00 uur tot 13.00 uur.)

 

Zienswijze

Tijdens de periode van de terinzagelegging kunnen zienswijzen worden ingediend over de ontwerp-wegenlegger. De zienswijzen dienen schriftelijk te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 450, 6100 AL Echt, of via het mailadres info@echt-susteren.nl. U kunt ook mondeling een zienswijze indienen. Hiervoor dient u een afspraak te maken middels het telefoonnummer: 0475 478478.

Vervolgprocedure

 

Na verwerking van eventueel ingediende zienswijzen stelt uiteindelijk de gemeenteraad de wegenlegger definitief vast. Hiervan volgt opnieuw een publicatie.

 

Naar boven